Afvallen

Wanneer je wilt afvallen moet je zorgen dat je minder calorieën binnenkrijgt dan dat je verbrand. Voor aankomen geldt het tegenovergestelde. Zie hiervoor de aankomen pagina.

Allereerst als je af wilt vallen, moet je de motivatie hebben om minder te gaan wegen. Als je begint met de gedacht dat het toch niet gaat werken en je hebt ook weinig zin om je er voor in te spannen zal je waarschijnlijk je doel niet bereiken.Als je het wilt moet je er echt voor gaan!

Redenen om af te vallen:

1) Gezondheid: Het is wetenschappelijk bewezen dat dikke mensen gemiddeld minder lang leven dan mensen met een correct vetpercentage.

2) Zelfvertrouwen: Als je je ongemakkelijk voelt omdat je te zwaar weegt zal minder wegen je meer zelfvertrouwen geven. Je voelt je prettiger met je lichaam en dat zul je dan ook uitstralen.

3) Wasbordje: Je kan nog zo stevige buikspieren hebben, zolang je een te hoog vetpercentage hebt zal je wasbordje niet zichtbaar zijn.

Aanrader:

-Het Mentale Dieet Plan & TURBO ACTIE PLAN. Gegarandeerd 5 tot 17 kilo afvallen in 11 dagen.
http://www.wegmetdiekilos.nl/
Zo val je af:

Blijf eten! Blijf eten? Je zou toch juist minder moeten gaan eten om af te vallen? Ja, je moet minder grote porties gaan eten, maar honger jezelf vooral niet uit. Dit werkt juist averechts, omdat een gevolg van uithongeren kan vreetbuien zijn. Ook zal je verbranding minder snel worden en daardoor zal je minder calorieën verbranden.

Als je wilt afvallen is naast een goed eetpatroon ook belangrijk dat je aan cardio doet. Zie hiervoor de cardio pagina.

Daarbij is het belangrijk dat je veel water drinkt. Als je veel water drinkt kunnen je afvalstoffen sneller je lichaam uit. Het zorgt er ook voor dat je minder snel honger krijgt, omdat je geen lege maag hebt. Daarbij komt dat in water geen calorieën zitten. Een mens moet minimaal 2 liter vocht per dag drinken. Dat zijn 8 glazen van 250 ml. In een glas cola van 250 ml zitten 100 calorieën. Stel dat je elke dag 8 glazen cola drinkt, dat zijn dan 8x100 = 800 calorieën. Als je deze glazen cola vervangt met glazen water (0 calorieën) krijg je 800 calorieën minder binnen op een dag. Dat scheelt dus al een hele hoop.

Voor nog meer informatie en tips kan je terecht op Afvallen.nl en Tipsbijafvallen.nl

Klik hier om vanaf de afvallen pagina terug te keren naar de home pagina