Weight Gainers

Adverteren bij Daisycon

Weight Gainers zijn ontworpen voor mensen die het proces van aankomen willen versnellen. Zij bevatten o.a. koolhydraten en eiwitten, deze voedingsstoffen zorgen alle twee op een unieke manier voor gewichtstoename.

Koolhydraten

Koolhydraten worden in je lichaam omgezet in glucose, vervolgens wordt deze glucose in het bloed vervoerd naar je spieren een daar wordt het glycogeen. Glycogeen is de uiteindelijke brandstof voor je spieren en organen. Het wordt verbruikt om je lichaam warm te houden, om te bewegen en om te denken. Koolhydraten zorgen dus voor een betere prestatie tijdens het trainen waardoor je spieren sneller zullen groeien en daardoor kom je sneller aan. Spieren hebben glycogeen, dus koolhydraten, nodig om te kunnen groeien. Als je teveel koolhydraten binnen krijgt zullen deze worden omgezet in vet. Langzame Koolhydraten hebben een kleinere kans om als vet opgeslagen te worden. Bodybuilders eten dan ook het liefst zo veel mogelijk langzame koolhydraten i.p.v. snelle koolhydraten. Langzame koolhydraten vind je o.a. in havermout, volkoren brood, granen, aardappelen, pasta, en rijst.

Eiwitten

Eiwitten zijn de bouwstenen van de spieren. Zij zorgen ervoor dat je spieren kunnen herstellen en groeien. Het lichaam moet eiwitten afbreken tot aminozuren om spieren op te bouwen. Dus ook al train je erg vaak, zolang je onvoldoende eiwitten binnenkrijgt zul je geen spieren kweken. Daarom is zeker voor krachtsporters voldoende eiwitten erg belangrijk. Je lichaam zal echter de eiwitten gebruiken als bron van energie als je niet genoeg koolhydraten en andere bronnen van energie binnenkrijgt. Eiwitten zitten o.a. in: Tonijn, koolvis, heilbot, kabeljauw, kipfilet, kalkoenfilet, tartaar, gerookt vlees, rosbief, lever, kwark, noten, eieren en sojabonen. Om de sporter te voorzien van hoogwaardige eiwitten zijn er proteïne preparaten met een compleet aminozurenpatroon die makkelijk en volledig door het lichaam kunnen worden opgenomen. Deze supplementen kunnen gebruikt worden voor elke soort van sport, omdat het herstelt en bouwt spieren op.

Het is bij Weight Gainers ook belangrijk dat er vitaminen en mineralen zijn toegevoegd, omdat deze zijn nodig voor een optimale opname van het voedingssupplement.

Aanrader

Een echte aanrader is het voedingssupplement Mammoth 2500. Dit voedingssupplement heeft de laatste drie jaar de prijs van beste voedingssuplement van canada gewonnen. Klik hier voor meer informatie over Mammoth 2500

Klik hier om vanaf de Weight Gainers pagina terug te keren naar de home pagina