ZumbaNormale workouts zijn meestal eentonig, vervelend om uit te voeren en ook nog eens heel erg saai. Daardoor is het niet gek dat je dit dan ook niet lang volhoud. Maar er is nog hoop. Sinds kort is de fitnessrage uit Amerika, Zumba, overgewaaid naar Nederland.

Zumba is geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende workout. Het mooie van deze workout is dat het echt leuk is om deze te doen. Maar het allermooiste is toch wel dat het is bewezen, door een onafhankelijk universiteit, dat dit product echt werkt. Op de universiteit kwamen ze erachter dat je met dit product ongeveer 1.000 calorieën per uur verbrand. Er bestaat geen andere workout die zo`n hoge verbranding per uur heeft.

Zumba maakt gebruik van de trainingstechniek Ritmeprogressie. Met elke beweging werk je aan je onderlichaam, buikspieren, middel en bovenlichaam. Hierdoor verbrand je met elke beweging op al deze plekken vet. Een extra pluspunt is dat de techniek super snel en gemakkelijk te leren is.

De beste plek om dit product te bestellen is op Thuisinfitness.nl omdat u daar boven op het normale pakket ook nog eens GRATIS de Zumba Upgradekit t.w.v. €50,- ontvangt.

Klik op het plaatje en bestel het vandaag nog