Mammoth 2500Mammoth 2500 is specifiek ontwikkeld voor iedereen die moeite heeft om in spiermassa aan te komen. Niet voor niets is het daarom al 3 jaar op rij gekozen door een zeer deskundige jury tot beste Weight Gainer van Canada. Dit voedingssupplement heeft een ideale verhouding tussen proteïne (eiwitten) en koolhydraten. Deze verhouding is 35%-65%. De meeste Weight Gainers bevatten weinig eiwitten, deze eiwitten zijn vaak ook van slechte kwaliteit. In een dosering Mammoth 2500 zit 50 gram eiwitten van hoge kwaliteit. Deze eiwitten zijn:

Whey (Wei) Proteïne: Wei Proteïne is een makkelijk en snel opneembaar eiwit. Tevens is whey (wei) proteïne zeer spieropbouwend. Het is daarom bijna het perfecte eiwit voor krachtsporters.

Melk eiwitten : In melk eiwitten zitten vol antikatabole bestanddelen. Antikatabool betekent dat het spierafbraak tegen gaat. Je bouwt dus meer spiermassa op, terwijl je minder afbreekt!

Puur ei-eiwit : Ei-eiwit is erg spieropbouwend,vet vrij en zeer goed verteerbaar. Ei-eiwit bevat extreem hoge doseringen van Alanine, Arginine, Glycine en Methine. Deze aminozuren zijn zeer belangrijk voor de opbouw van spiermassa.

Daarnaast bevat Mammoth 2500 gemiddeld 76 gram koolhydraten per dosering. Dit is genoeg om je lichaam constant van energie te voorzien. Het bevat voor langzame maar ook snelle koolhydraten waardoor de perfecte mix ontstaat om te groeien.

Het vet van Mammoth bestaat alleen uit MCT vetten. Dit zijn vetten die je enorm veel calorieën en energie geven, zonder dat ze als vet opgeslagen kunnen worden. MCT vet is een uniek vet dat gewonnen wordt uit kokosnoot olie. Ook kan MCT vet ervoor zorgen dat je groeihormoonspiegel stijgt en daardoor zul je extra spiermassa opbouwen en vet verminderen.

Mammoth 2500 bevat een uniek enzymen complex om ervoor te zorgen dat alle ingrediënten ook daadwerkelijk opgenomen en gebruikt worden door je lichaam. Het gaat er namelijk niet om hoeveel calorieën je in neemt, maar hoeveel calorieën je lichaam kan opnemen. Dit product wordt optimaal verteerd, en kan dus ook optimaal door het lichaam gebruikt worden. Een leuke extra van de enzymen is dat ze zorgen voor een sneller herstel.

Het is ook makkelijk in te nemen. Meng twee maatscheppen met 500ml water of melk. Je kan als je wilt de hoeveelheid verhogen naar drie of vier scheppen. Voor optimaal resultaat moet je één tot drie shakes per dag nemen. De beste tijden om deze te nemen zijn bij het ontbijt en direct na de training.

Ingrediënten:

Eiwit Mix (Wei Eiwit Concentraat, Calcium Caseinaat, Ei-eiwit Albumine) Maltodextrine, Crystalline Fructose, Cacao, MCT's - Medium Keten Triglycerides (van Kokosnoot Olie), Enzymen Mix ( Protease I, Protease II, Lactase, Amylase), Natuurlijke en Kunstmatige Smaakstoffen, Tricalcium Fosfaat.

Voedingswaarde:

Per 117 gram dosering = 2 Maatscheppen,

485 Kilo calorieën, 25 gram eiwit, 9 gram MCT Vet en 76 gram koolhydraten.

Klik hier om vanaf de Mammoth 2500 pagina terug te keren naar de Weight Gainers pagina